Bron över Tulteredsbäcken, Del 3 – Trappan

På tisdagen den 2 juli blev styrelsen kontaktad av Klimpen Andersson från Kultur och Fritid (Partille kommun). Klimpen hade spikat ihop en trappa och kört ut i skogen och lagt intill stigen ned till spången. Frågan kom till Byalaget om vi kunde hjälpa till att bära trappan och ställa på plats, i och med att den var tung och otymplig. Givetvis svarade vi ja. Innan vi fått ut förfrågan hörde Klimpen av sig igen och lät glatt meddela att trappan var på plats. Han hade fått ihop några kollegor som hjälp till och ställt den på plats och bygga klart räcket. Med detta är nu arbetet med Bron över Tulteredsbäcken avslutad.

Vi i Kåhögs Byalag vill tacka alla som hjälp till med arbetet samt rekommenderar starkt att ni tar kvällspromenaden till den nu lättillgängliga naturen på andra sidan Tulteredsbäcken.

Bron, spången och trappan ingår i iordningställandet av en kulturstig mellan Lexby och Jonsered. Gå in på bifogad hemsida för mer information. http://www.goteborgsinsjorike.se/om-oss-2/projekt/kulturstigen/

Styrelsen Kåhögs Byalag