Midsommar i Kåhög – Ett ”samhälls-engagemang”

Midsommarfirande har snabbt blivit en ”snackis” och för många även ett måste. Inte bara för Kåhögsbor utan även för många i vårt närområde. Kul tycker vi i styrelsen i Kåhögs Byalag som brinner för att göra detta till en fantastisk tillställning som förhoppningsvis blir en långlivad tradition.

MEN…vi behöver er hjälp! Utan hjälp från er Kåhögsbor (och ev. andra intresserade) så blir det inget midsommarfirande. Vi behöver snarast, men dock senast den sista maj ha fått ihop en gedigen lista på personer som vill hjälpa oss att rodda och iordningställa inför midsommarfirandet.

Vi behöver hjälp både torsdagen den 20/6, fredagen den 21/6 och ev. även en del hjälp den 22/6.

Den 20/6 skall det hämtas björkris och stången skall bäras fram och läggas på plats inför resningen. På torsdagen behöver vi även hjälp med resning av tält och ev. även en del förberedande arbeten.

Den 21/6 skall stången kläs med björkriset. Vi behöver även hjälp med att plocka och samla in blommor som stången sedan skall dekoreras med. Vi behöver hjälp med att bära fram bord och bänkar från vårt förråd. Därtill kan det tillkomma en del diverse arbete.

Undanplockning av bord och bänkar mm sker antingen den 21/6 strax efter midsommarfirandets avslutande, alternativt den 22/6 på förmiddagen beroende på väder eller andra omständigheter.

Vi behöver all hjälp vi kan få, även om det så bara är en timme någon av dagarna.

Skriv namn samt dag och ev. hur mycket tid du/ni kan undvara den/de specifika dagarna.

Tack på förhand!

Styrelsen i Kåhögs Byalag väder