Rishämtning, Brandposter & Påskbrasan

Rishämtning

Under lördagen den 13 april kördes den årliga svängen genom Kåhög för att hämta ris till påskbrasan. Efter 9 timmar och 89 upphämtade högar så var allt ris lagt på brasan. Klarblå himmel och sol förgyllde givetvis denna dag. Tack till alla ni som kom oss till mötes och hjälpte till under lastningen. Byalaget vill även tacka Johnny och Niklas på Lindholms Åkeri för hjälpen med kran- och lastbilskörning.

För er som ännu inte betalat medlemsavgiften till Byalaget, påminner vi er om att sätta in 150 kronor på Swish (123 663 7052) alternativt PlusGiro (441 11 79 – 7).

Brandposter

Vi vill trycka på att det fortfarande saknas brandposter. Dessa måste finnas för att vi ska få tända brasan på påskafton! Kan du tänka dig att vakta elden under 2 timmar med sällskap, SMSa “Eldvakt, Namn” till 0705-742085 så tar vi kontakt med dig.

Påskbrasan

På påskafton den 20/4 tänder vi elden kl 20.00.


Styrelsen

Kåhögs Byalag