Rishämtning 2018

Äntligen dags för Byalagets årliga tradition! Söndagen den 25/3 mellan 09.00 och 15.00 kör risbilen runt i Kåhög och hämtar grenar och ris från våra trädgårdar. Vid detta tillfälle behövs det hjälp av 3 st personer som följer med risbilen och krattar. Anmäl dig till info@kahogsbyalag.se. För att detta ska funka ber vi er att gå ihop några grannar och göra större högar (max 5 meter från tomtgräns) så att lastbilen får färre stopp. Större högar hämtas under vardagarna v. 12. Vi räknar med din hjälp då lastbilen kommer till dig. Stubbar, tjocka grenar och byggavfall är ej tillåtet i rishögen. Korna kan skada sig på spik och annat som det medför. En förutsättning för att få sitt ris hämtat är att man är medlem i Byalaget. Har du mycket ris får du gärna ge föreningen en extra slant. Medlemsavgiften betalar du till Plusgiro: 441 11 79 – 7, märk inbetalningen med namn, adress och e-postadress.

Påskbrasa

På påskafton den 31/3 tänder vi elden kl 20.00. För att vi skall kunna tända elden krävs att vi har brandvakter under hela natten. Kan du tänka dig att vakta elden under 2 timmar med sällskap så anmäl dig till info@kahogsbyalag.se.

Nyhetsbrev mars 2018