Kosläpp och Göteborgsgirot på lördag

På lördag bjuder Kåhögs gård in till sitt årliga kosläpp. I år kommer även cykeltävlingen Göteborgsgirot att passera genom Kåhög samtidigt som kosläppet.

Byalaget har varit i kontakt med tävlingsledningen som låter hälsa att det kommer att placeras ut staket utmed vägen runt gården för att förhindra att någon springer rakt ut i gatan. Det kommer även att finnas flaggvakter under tiden som tävlingen pågår som också hjälper till att hålla ordning. Girot som är 140 km långt består av två delar, en tävlingsdel och en motionsdel. Tävlingscyklisterna har poliseskort som åker före och stänger av korsningar m.m. medan motionärerna förväntas följa gällande trafikregler som vanligt. De första cyklisterna kommer att passera Kåhög någon gång mellan 11.30-12.00.

Mer information finns att läsa på www.goteborgsgirot.se samt www.kahogsgard.se

Nu hoppas vi på en riktig folkfest!