Dags för rishämtning

Äntligen är det dags för Byalagets årliga tradition! Söndagen den 9/4 mellan 09.00-15.00 kör risbilen runt i Kåhög och hämtar grenar och ris från våra trädgårdar. Vid detta tillfälle behövs det hjälp av 3 st personer som följer med risbilen och krattar. Anmäl dig till info@kahogsbyalag.se. För att detta ska funka ber vi er att gå ihop några grannar och göra större högar (max 5 meter från tomtgräns) så att lastbilen får färre stopp. Större högar hämtas under vardagarna v. 13-14. Vi räknar med din hjälp då lastbilen kommer till dig. En förutsättning för att få sitt ris hämtat är att man är medlem i Byalaget. Har du mycket ris får du gärna ge föreningen en extra slant. Medlemsavgiften och eventuell extra risavgift betalas till Plusgiro 441 11 79 – 7.

Påskbrasa

På påskafton den 15/4 tänder vi elden kl 20.00. För att vi skall kunna tända elden krävs att vi har brandvakter under hela natten. Kan du tänka dig att vakta elden under 2 timmar med sällskap så anmäl dig till info@kahogsbyalag.se. Nytt för i år är att vi vill sälja korv i samband med påskbrasan. Här behöver vi också hjälp. Kan du tänka dig servera, kontakta Martin Mähl: 0736-584669.

Nyhetsbrev mars 2017